Gør karriere i Sopra Steria

Vi er gode inden for faglig udvikling, udfordringer og fokus på balance i hverdagen. Nu søger vi flere dygtige medarbejdere.

Vil du skifte job? Eller er du i slutningen af studierne og spekulerer på, hvad du skal vælge?

Karrieren er en vigtig del af livet. For at træffe gode valg bør du først og fremmest tænke på, hvad du virkelig vil have ud af livet og arbejdet:​

  • Vil du arbejde med nogle af Skandinaviens mest spændende og prestigefyldte IT-projekter?
  • Vil du have en karriere, hvor du kan udvikle alle dine talenter – både fagligt og personligt?
  • Vil du blive en del af et kompetencemiljø, hvor vidensdeling og udvikling er centralt? 

 

Hvis du kan svare «ja»  til alle disse spørgsmål, bør du overveje en karriere i Sopra Steria. Se vores ledige stillinger.​

Hvis du vælger os, vil du blive en del af en virksomhed, der har mere end 36.000 medarbejdere i 20 forskellige lande. Sammen støtter vi de systemer, ydelser og processer, der får dagens verden til at fungere, og som berører livet for millioner af mennesker over hele kloden hver dag. 

 

Den gode start
Fra den dag du starter din karriere i Sopra Steria, vil vi tage os godt af dig. Forskellige introduktionskurser, egen mentor, og for nyuddannede, deltagelse i det ni-måneders lange graduate-program; alt sammen for at sikre, at du får en god start.

En slæng glade Sopra Steria-medarbejdereET STÆRKT MILJØ: En af de vigtigste årsager til at de bedste fagpersoner vil arbejde hos os, er at vi har et stærkt og erfarent miljø med fokus på kompetenceudvikling og erfaringsudveksling.

Udvikling

Flere karriereveje

Som konsulent i Sopra Steria får du mulighed for at vælge flere spændende karriereforløb. Du kan bevæge dig inden for nye projekter, områder og opgaver. Har du lyst til at arbejde som udvikler, arkitekt, projektleder eller rådgiver, har vi et særskilt karriereforløb for dette. Og det er fuldt ud muligt at skifte retning undervejs - vi ved, at livet sker i faser.​

Udvikling sat i system

Hos os er læring og udvikling sat i system, og ikke overladt til tilfældighederne. Alle medarbejdere har mulighed for at tage en række kurser. Tilbuddet omfatter alt fra korte kurser til videregående uddannelse på højskole- og universitetsniveau. For eksempel er flere af vores medarbejdere er begyndt på en master-uddannelse. Individuelle certificeringsprogrammer med incitamenter gør det også rentabelt at certificere sig.

Karriereprogram for unge ansatte

Alle kandidater får en særlig specialopfølgning, der består af et såkaldt Graduate-program. Dette er et skandinavisk program, der løber over ni måneder hvor der deltager medarbejdere fra Norge, Sverige og Danmark. Programmet giver deltagerne hurtigt indblik i, hvordan vi Sopra Steria arbejder og tænker, mens du som graduate opbygger netværk og deltager i en bred vifte af sociale sammenkomster. Alle nye medarbejdere vil også få deres egen mentor, der gør opstarten lettere.

Få et unikt indblik i vores hverdag på vores Facebook-side for Graduate-programmet. Her fortæller seks graduates om det faglige og sociale liv i Sopra Steria.

Løbende opfølgning 

Du får også løbende opfølgning fra din afdelingsleder, så du hele tiden kan forbedre og udvikle dig. Hvert halve år gennemfører vi samtaler med alle medarbejdere, hvor vi diskuterer din videre udvikling og karriere.

Udvikling af alle dine talenter - både fagligt og personligt. Hos os er læring og udvikling ikke tilfældigt. Vi har sat det hele i systemet gennem uddannelsesprogrammer, certificeringer og personlig vejledning.

Karriere: En gruppe medarbejdere får oplæring

VIDEREUDVIKLING: Hos os har vi en lang række kurser og certificeringer. Her er det en gruppe unge, som tager certificering i Prince2.

Lige muligheder

Sopra Steria er en global virksomhed, der ser den kulturelle mangfoldighed som en værdifuld ressource for arbejdspladsen.
 
Alle har lige ret til at bidrage til, at Sopra Steria fortsat vil have det unikke, spændende og motiverende miljø, det er i dag. Vi respekterer menneskerettighederne i al kontakt med medarbejdere, kunder, aktionærer, leverandører og lokalsamfund.
 
Vi vil aldrig tolerere forskelsbehandling eller chikane på grundlag af køn, race, civilstand, nationalitet, etnisk eller national oprindelse, religiøs overbevisning, politisk overbevisning, seksuel orientering, alder, handicap eller andre private forhold.

Er du i tvivl om noget?

christina_ohr_120x120Christina Ohr

Rekrutteringsansvarlig, Skandinavien 
Tlf: +47 411 42 362
E-mail: cwo@soprasteria.com