Gør karriere i Sopra Steria

Vi er gode inden for faglig udvikling, udfordringer og fokus på balance i hverdagen. Nu søger vi flere dygtige medarbejdere.

Karrieren er en vigtig del af livet. For at træffe gode valg bør du først og fremmest tænke på, hvad du virkelig vil have ud af livet og arbejdet:

  • Vil du arbejde med nogle af Skandinaviens mest spændende og prestigefyldte IT-projekter?
  • Vil du have en karriere, hvor du kan udvikle alle dine talenter – både fagligt og personligt?
  • Vil du blive en del af et kompetencemiljø, hvor vidensdeling og udvikling er centralt? 

 

Hvis du kan svare «ja»  til alle disse spørgsmål, bør du overveje en karriere i Sopra Steria.

Se vores ledige stillinger.

 

Hvis du vælger os, vil du blive en del af en virksomhed, der har mere end 37.000 medarbejdere i 20 forskellige lande. Sammen støtter vi de systemer, ydelser og processer, der får verden til at fungere, og som berører livet for millioner af mennesker over hele kloden hver dag. 

 

En slæng glade Sopra Steria-medarbejdereET STÆRKT MILJØ: En af de vigtigste årsager til at de bedste fagpersoner vil arbejde hos os, er at vi har et stærkt og erfarent miljø med fokus på kompetenceudvikling og erfaringsudveksling.

Udvikling

Udvikling af alle dine talenter - både fagligt og personligt. Hos os er læring og udvikling ingen tilfældighed. Vi har sat det hele i system gennem kurser, certificeringer og personlig vejledning.

 

Den gode start

Fra den dag du begynder din karriere i Sopra Steria, vil du blive taget godt vare på. Vores introduktionskursus sørger for en god start. Nyuddannede vil også deltage i vores ni måneder lange graduate-program.

Flere karriereveje

Som konsulent i Sopra Steria får du mulighed for at vælge flere spændende karriereforløb. Du kan bevæge dig inden for nye projekter, områder og opgaver. Har du lyst til at arbejde som udvikler, arkitekt, projektleder eller rådgiver, har vi et særskilt karriereforløb for dette. Og det er fuldt ud muligt at skifte retning undervejs - vi ved, at livet sker i faser.

Udvikling sat i system

Hos os er læring og udvikling sat i system, og ikke overladt til tilfældighederne. Alle medarbejdere har mulighed for at tage en række kurser. Tilbuddet omfatter alt fra korte kurser til videregående uddannelse på højskole- og universitetsniveau. For eksempel er flere af vores medarbejdere er begyndt på en master-uddannelse. Individuelle certificeringsprogrammer med incitamenter gør det også rentabelt at certificere sig.

 

Karriere: En gruppe medarbejdere får oplæring

VIDEREUDVIKLING: Hos os har vi en lang række kurser og certificeringer. Her er det en gruppe medarbejdere, som tager certificering i Prince2.

Karriereprogram for unge ansatte

Alle nyuddannede får en specialopfølgning, der består af et såkaldt Graduate-program. Dette er et skandinavisk program, der løber over ni måneder hvor der deltager medarbejdere fra Norge, Sverige og Danmark. Programmet giver deltagerne hurtigt indblik i, hvordan vi Sopra Steria arbejder og tænker, mens du som graduate opbygger netværk og deltager i en bred vifte af sociale sammenkomster.

Få et unikt indblik i vores hverdag på vores Facebook-side for Graduate-programmet. Her fortæller seks graduates om det faglige og sociale liv i Sopra Steria.

Løbende opfølgning

Du får også løbende opfølgning fra din afdelingsleder, så du hele tiden kan forbedre og udvikle dig. Hvert halve år gennemfører vi samtaler med alle medarbejdere, hvor vi diskuterer din videre udvikling og karriere.

Ledige stillinger

SE ALLE OG SØG

Er du nyuddannet?

Vi er på udkig efter dig, som er nyuddannet inden for IT og som er kvik, engageret og social.

Graduate-programmet

Har du spørgsmål?

Pie HaugPie S. Haug

Recruitment & Employer Brand Manager Scandinavia
Tlf: +47 915 37 954
E-mail: pie.haug@soprasteria.com